81 ilde mağazadan ÜCRETSİZ TESLİMAT fırsatı!
Gratis KartMağazalarımızYardım ve Destek
MarkalarKampanyalar
Gratis Beauty
  • 0

    Sepetin şu an boş

Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Peddon Pedkini Regl Dönemi Bikini Altı Siyah M
Peddon Pedkini Regl Dönemi Bikini Altı Siyah M
Peddon Pedkini Regl Dönemi Bikini Altı Siyah M

Peddon Pedkini Regl Dönemi Bikini Altı Siyah M

799,00TL
S
L
M
XL
XS
1Adet
Ürün Özellikleri
Pedkini Regl Mayosu Regl Döneminde Kullanılabilir Bikini Altı Paket İçeriği: 1 adet Regl mayosu altı, 1 adet su geçirmez çanta.

• Pedkini Regl Bikini Altı; yüksek bel, yıkanabilir, özel hijyenik emici kumaşlı regl döneminde kullanılan bikini altıdır. Regl dönemlerinde denize girerken kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
• Yoğun günlerde 3 saatten fazla kullanılması önerilmez. Yüksek bel tasarımı sayesinde regl dönemindeki karın ağrılarına iyi gelir.
• Denize girip çıktıktan sonra değiştirilmesi önerilir. (Islak bikini altı mantara sebep olabilir.)

“Pedkini regl bikini altı, Ped Yerine Özel Emici Kumaş Kullanır...”

• Pedkini Regl bikini altında; özel ve akıllıca tasarlanmış, patentli kumaş kullanılır. Bu özel kumaş tasarımı sayesinde, Pedkini Regl bikini altı şişme yapmaz, ağırlaşmaz.
• Pedkini bikini altı, yıkanabilir ve leke tutmaz. Pedkini regl bikini altı; yüksek bel, yıkanabilir, özel hijyenik emici kumaşlı, pedkini regl bikini altıdır. Yüksek bel olduğu için vücudu sarar. Köşelerde bulunan dubleler sayesinde en zorlu günlerde dahi sızdırma yapmaz.
• Pedkini Regl Bikini altı Ped Yerine Özel Emici Kumaş Kullanır.
• Pedkini Regl Bikini altı'nda, özel ve akıllıca tasarlanmış, patentli kumaş kullanılır. Bu özel kumaş tasarımı sayesinde, Pedkini Regl Mayosu şişme yapmaz, ağırlaşmaz.
• Pedkini Regl Mayosu, yıkanabilir ve leke tutmaz.

Pedkini Regl Bikinisini Nasıl Yıkayabilirim?
Pedkini regl bikinisini denizden çıktığında sudan geçirmen ve su geçirmez çantasına koymanı öneririz. Pedkini Regl Bikini altı şeffaf ve sıvı geçirmez bir paket içerisinde gelir. Bu paketi atmamanızı ve Pedkini regl bikini altınızı yanınızda bu çanta ile taşımanızı öneririz. Daha sonra 1 döngü bitiminde diğer tüm mayo ve Peddon'ların ile 30 derece altında makinada hassas program-düşük devirde yıkanabilir. Yıkama esnasında Yumuşatıcı kullanmamalısın. Kurutma makinesi, ütü, kalorifer vb. sıcak ile birebir temastan uzak tut. Güneş ile kurutulması önerilir.

Pedkini Regl Bikini'sinin Bel Yüksekliği Nedir?
Pedkini Regl Bikinisi, göbek deliğinin bir parmak üstünde biten, yüksek bel bir modeldir. Bel kısmında rahatsızlık veren lastik ya da korse kullanılmaz. Bu sayede bel kısmında katlanma olmaz. Pedkini Regl Bikinisi, beli sıkmadan saran kumaş teknolojisi ile üretilmiştir.

Pedkini Regl Bikinisi, Hijyenik midir?
Pedkini Regl Bikinisi, tek kullanımlık regl ürünlerinden daha hijyenik ve aynı zamanda çevre dostudur. Tek kullanımlık ürünlerde bulunan ağartıcı, naylon, parfüm, parafen, dioxin gibi tenle temas etmemesi gereken toksik maddeler Pedkini Regl Bikini'sinde kullanılmaz.

Pedkini Regl Bikinisi Sızdırma Yapar Mı?
Duble teknolojisi sayesinde sızdırma %99 oranında engellenir. Aynı zamanda içte bulunan emici tabaka sızdırmaya neden olmayacak kadar uzundur.
Ürün kodu10200700
Yorumlar Video Kampanyalar İade Koşulları Ödeme Seçenekleri
Başa Dön