81 ilde mağazadan ÜCRETSİZ TESLİMAT fırsatı!
Gratis KartMağazalarımızYardım ve Destek
MarkalarKampanyalar
Gratis Beauty
  • 0

    Sepetin şu an boş

Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Nascita Pro Günlük Makyaj Fırça Seti 8’li NASBRUSHSET52
Nascita Pro Günlük Makyaj Fırça Seti 8’li NASBRUSHSET52

Nascita Pro Günlük Makyaj Fırça Seti 8’li NASBRUSHSET52

1Adet
Ürün Özellikleri
Nascita Pro Açılı Allık Makyaj Fırçası - 253: Bronzlaştırıcı gibi toz bazlı ürünlerin yüzün dar alanlarına uygulanmasına için kullanılır. Açılı başlığa sahip olması sebebi ile kolay uygulama sağlar.

Nascita Pro Fibre Pudra Makyaj Fırçası - 258: Toz yapılı pudra ve allık uygulaması için kullanılır. Oval kıl yapısı sayesinde makyaj ürünlerini cilde kolaylıkla ve eşit şekilde uygulamaya yardımcı olur. Ergonomik tasarımı ve yumuşak kılları sayesinde muhteşem uygulama sunar.

Nascita Pro Far Kalem Makyaj Fırçası - 262: Göz kapağına uygulamaya yardımcı olan far fırçasıdır. İnce bir fırçadır. Boyutları göz etrafına, göz kapağına ve kıvrımlara ulaşmaya uygundur. Farın istendiği gibi homojen uygulanmasına yardımcı olur. Farklı renklerde farların birbirine iyi kaynaşmasını sağlar.

Nascita Açılı Eyeliner Fırçası - 265: Kirpik hattına kusursuz çizgiler çekmekte daha etkilidir. Kirpik hattını daha net ve doğal gösterir. Krem ve jel eyeliner için idealdir.

Nascita Pro Plus Aydınlatıcı Fırçası - 290: Aydınlatıcı uygulamaları için hazırlanmış makyaj fırçasıdır. Toz aydınlatıcı uygulamalarınızı kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olur. Aydınlatıcınızı fırça yardımı ile dudak üstü, elmacık kemiği, çene gibi bölgelere uygulayabilirsiniz. Kullanımı ile harikalar yaratmak isteyenler için ideal bir üründür.

Nascita Pro Plus Eğimli Kapatıcı Fırçası - 294: Göz altı morluklarını kapatmada ve ciltteki kusurları saklama için en ideal fırçadır. Kusursuz görüntü yakalamak için üretilmiş olan bu fırça kullanılırken ciltte deforme ve yara yapmamaktadır. Kapatıcı ile birlikte istenilen bölgeye uygulandığında harika bir görünüm sunmaktadır. Kullanımı ile harikalar yaratmak isteyenler için ideal bir üründür.

Nascita Pro Plus Mini Karıştırma Fırçası - 297: Farklı göz farlarını, göz kapağına uygulamaya yardımcı olan far fırçasıdır. İnce bir fırçadır. Boyutları göz etrafına, göz kapağına ve kıvrımlara ulaşmaya uygundur. Farın istendiği gibi homojen uygulanmasına yardımcı olur. Farklı renklerde farların birbirine iyi kaynaşmasını sağlar.

Nascita Pro Plus Dudak Fırçası - 298: Dudak çevresini belirleyerek, ürünün dudağa homojen bir şekilde yayılmasını sağlar. Ruj sürerken dudak çizgisinden taşmasının önüne geçmek için idealdir. Kontrollü ruj uygulamalarında kullanılır.

Far Fırçası Neden Önemlidir?

Makyaj uygulamalarında göz makyajı önemli bir aşamadır. Göz makyajının kalitesini farın doğru uygulanması belirlemektedir. Profesyonel makyaj aksesuarları arasında yer alan far fırçası, farın göz kapağında istenen bölgeye homojen şekilde yayılmasını sağlar.

Far Fırçası Nasıl Kullanılır?

İnce far fırçası, istenen renk fara batırıldıktan sonra fazlalığı silkelenir. Göz kapağında istenen bölgeye hafif dokunuşlarla kolayca far uygulanır.

Far Fırçaları Nasıl Temizlenir?

Uygulamadan sonra far fırçası hafifçe silkelenir ve makyaj fırça temizleme jelini, makyaj fırça temizleme süngerini üzerine döküp far fırçasını süngerin üzerinde narince yıkayınız.
Ürün kodu10165259
ÇeşitSet
Yorumlar Video Kampanyalar İade Koşulları Ödeme Seçenekleri
Başa Dön