81 ilde mağazadan ÜCRETSİZ TESLİMAT fırsatı!
Gratis KartMağazalarımızYardım ve Destek
MarkalarKampanyalar
Gratis Beauty
  • 0

    Sepetin şu an boş

Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Eda Taşpınar Confessions Body Mist Vücut Spreyi 200 ml
Eda Taşpınar Confessions Body Mist Vücut Spreyi 200 ml

Eda Taşpınar Confessions Body Mist Vücut Spreyi 200 ml

140,00TL
84,00TL
1Adet
Ürün Özellikleri
Tatlı Confessions Body Mist, Sugar Beach‘in Tatlı Kokusu, Baştan Çıkarıcı, Sen de Büyüle Herkesi!, 200 ml (6.8 oz)

Üst notalar: Chamomile, Freesia
Kalp notaları: Plum
Alt notalar: Sweet Musk
Aile: Tatlı
Kalıcılık: 2-3 saatte bir yenilemen tavsiye.

Baştan Çıkarıcı Kokular Efsanesi

Miami, Tulum, Dubai, Mykonos, İbiza, St. Barth, Hawaii gibi Dünya’nın en etkileyici plajlardan ve altın renkli güneşin yıl boyu öptüğü kusursuz bronz tenden baştan çıkarıcı bir kadınlık dokunuşuyla ilham alan Eda Taşpınar’ın Büyüleyici Koku Sanatı Ritüeli... İşte aşkın, tutkunun, cazibenin, şehvetin ve iddaalı duruşun içinde saklı olduğu nadide bebeklerin doğuşu.

Tatlı Confessions. Baharın ve güneşli günlerin gelişinin habercisi, parlak rengarenk çiçek bahçesinin en nadide çiçeğinin narin kokusunu, frezya çiçeğinin sıcak sevgisiyle harmanladığı mükemmel zarif bir deneyim sunmaktadır.

• Confessions: Baharın ve güneşli günlerin gelişinin habercisi. Parlak rengarenk görkemli çiçek bahçesinin en nadide çiçeğinin narin kokusunu, frezya çiçeğinin sıcak sevgisiyle harmanladığı mükemmel zarif bir deneyim sunmaktadır.
• Efsane Kokuların Sırrı: Dünyanın dört köşesinden toplanan en nadide çiçeklere ait doğal yağlar Eda Taşpınar imzasıyla ve tasarımıyla harmanlanan, baştan çıkarıcı kokuların serüveni.
• Tatlı dokunuşlar için keşfedilmiş yeni bir serüven Confessions Body Mist, Eda Taşpınar Baştan Çıkarıcı Kokular Efsanesinin en tatlı hikayelerinden biri. Tatlı ancak Sugar Beach’in tatlı sıcak havasının kusursuz bronz ten ile sevgiyle ahengi yakaladığı koku.

Baştan Çıkarıcı Kokular Deneyimi

Baştan çıkarıcı kokusuyla tüm gözler üzerinde olacak ve sen de herkesi büyüleyeceksin! Confessions Body Mist tatlı duyguları cezbeder:
• Çiçek bahçelerinin en nadide bebeklerinin karşı konulmaz tadını hissettiği, sevginin en zarif halini anımsatan tatlı koku.
• Eşsiz esansiyel yağların ten ile ahenk içinde buluşmasıyla oluşan tatlı hediyelerin en güzel kokusu.
• Altın renkli güneşin yıl boyu öptüğü kusursuz bronz cildin zerafeti anımsatan vazgeçilmez kokusuyla herkesin gözü üzerinde olacak!

Senin büyüleyici tatlı yönün daha önce hiç bu kadar doruklarına ulaşmamıştı.

Etken ham maddeler parfüm ana fayda ten tipi destekleyici ürünler hayvanlar üzerinde test edilmedi.

Confessions Body Mist Chamomile, Freesia, Plum, Sweet Musk Confessions Baştan Çıkarıcı Koku Tüm Ten Tipleri Amber Duş Jeli, Roucou Yağı Özlü Şampuan.

İçindekiler: Aqua, Alcohol, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Parfum, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, CI 17200, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol.

Kullanımı: Koku nemli ciltte daha uzun süre yoğunluğunu korur. Tenin temiz ve sıcakken büyüleyici kokunu duştan çıkar çıkmaz 15 cm mesafeden sıkarak uygula. Duştan çıktığında teninin gözenekleri açıktır ve kokuyu emebilir. Gün içinde tenin ısındıkça parfümün kokusu yavaşça yayılır.
Ürün kodu10548085
Hacim200 ml
AromaÇiçeksi
ÇeşitTekli
Yorumlar Video Kampanyalar İade Koşulları Ödeme Seçenekleri
Başa Dön