81 ilde mağazadan ÜCRETSİZ TESLİMAT fırsatı!
Gratis KartMağazalarımızYardım ve Destek
MarkalarKampanyalar
Gratis Beauty
  • 0

    Sepetin şu an boş

Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Eda Taşpınar Love Potion No:1 Body Mist 200 ml
Eda Taşpınar Love Potion No:1 Body Mist 200 ml

Eda Taşpınar Love Potion No:1 Body Mist 200 ml

140,00TL
84,00TL
1Adet
Ürün Özellikleri
İhtiraslı Love Potions No:1 Body Mist, İtalyan Kahvesinin İhtiraslı Kokusu, Baştan Çıkarıcı, Sen de Büyüle Herkesi!, 200 ml (6.8 oz)

Üst notalar: Cappucino, Heliotrope
Kalp notaları: Cappucino, Vanilla
Alt notalar: Vanilla, Coffee
Aile: Kahve
Kalıcılık: 2-3 saatte bir yenilemen tavsiye.

Baştan Çıkarıcı Kokular Efsanesi

Miami, Tulum, Dubai, Mykonos, İbiza, St. Barth, Hawaii gibi Dünya’nın en etkileyici plajlardan ve altın renkli güneşin yıl boyu öptüğü kusursuz bronz tenden baştan çıkarıcı bir kadınlık dokunuşuyla ilham alan Eda Taşpınar’ın Büyüleyici Koku Sanatı Ritüeli... İşte aşkın, tutkunun, cazibenin, şehvetin ve iddialı duruşun içinde saklı olduğu nadide bebeklerin doğuşu.

İhtiraslı Love. Vanilya tomurcuklarının karamelle ısındığı bu enfes aroma, tarçın çubuklarıyla eşsiz bir etki yakalıyor. Eriyen sıcak çikolatayla sarmalanan tüm notalar tende koklamaya doyum olmayan bir aromaya dönüşüyor. Seksi, çarpıcı ve iddialı!

• Love: Kahvenin sıcaklığı ve ilk adımın atıldığı hareketli anları etkileyici kılan, aşkı alevlendiren çarpıcı dokunuşları hissettiren ve fantezinin doruğu eriyen sıcak çikolatayla sarmalanan tüm notaların tende koklamaya doyum olmayan bir aromaya dönüştüğü ihtiraslı koku.
• Efsane Kokuların Sırrı: Dünyanın dört köşesinden toplanan en nadide çiçeklere ait doğal yağlar Eda Taşpınar imzasıyla ve tasarımıyla harmanlanan, baştan çıkarıcı kokuların serüveni.
• İhtiras dolu dokunuşlar için keşfedilmiş yeni bir serüven Love Potions No:1 Body Mist, Eda Taşpınar Baştan Çıkarıcı Kokular Efsanesinin en tehlikeli hikayelerinden biri... Cezbedici hırçın dokunuşların ten ile ihtiraslı aşkı yakaladığı koku...

Baştan Çıkarıcı Kokular Deneyimi

Baştan çıkarıcı kokusuyla tüm gözler üzerinde olacak ve sen de herkesi büyüleyeceksin! Love Potions No:1 Body Mist ihtiraslı duyguları cezbeder:
• Karşı konulmaz yakınlaşmayı alevlendiren, çarpıcı dokunuşları hissettiren ve fantezinin doruğu eriyen sıcak çikolatayla sarmalanan bronz tenin koklamaya doyum olmayan bir aromaya dönüştüğü ihtiraslı koku.
• Eşsiz esansiyel yağların ten ile ahenk içinde buluşmasıyla oluşan ihtiraslı İtalyan kahvesinin en güzel kokusu...
• Altın renkli güneşin yıl boyu öptüğü kusursuz bronz cildin ihtiraslı yaz akşamlarının ve plajlarının vazgeçilmez kokusuyla herkesin gözü üzerinde olacak!

Senin büyüleyici ihtiraslı yönün daha önce hiç bu kadar doruklarına ulaşmamıştı.

Eda'nın Ağzından Love Potions No:1 Body Mist:
Her bebek benim heyecanımın bir parçası, Love ise tutkulu aşklardan esinlendiğim bir parfüm. Love’ın vanilla ve kahve karışımı ile sen de büyüle herkesi.
Ürün kodu10134561
Hacim200 ml
ÇeşitTekli
AromaÇiçeksi & Kahve
Yorumlar Video Kampanyalar İade Koşulları Ödeme Seçenekleri
Başa Dön